Vásárlási feltételek: ÁSZF

euroforint


Belépés | Akcióink
Főoldal »
   

Milyen Brother eszközt használjon a villanyszerelő, vagy az informatikus?

Különleges feladatra speciális P-Touch eszközöket!

A Brother P-Touch feliratozó szalagjai ellenállnak a nedvességnek és az ipari, üzemi körülmények szélsőséges igénybevételének, könnyedén és kényelmesen használhatók, a legkisebbtől a legnagyobb méretben megtalálhatók, és eltávolításuk ugyan olyan egyszerű, mint a felragasztásuk. A Brother P-Touch termékek villanyszerelők számára kifejlesztett változatait szándékosan úgy alakították ki, hogy könnyebbé tegyék a villanyszerelők életét.

Brother PT-7600VP A Brother P-Touch termékcsalád feliratozó szalagjainak, címkéinek és az ehhez használt gépeinek kifejlesztésekor az immáron 100 éves hagyományokra támaszkodó japán Brother cég a fejlesztés során mindent a praktikusságnak és a széles körben felhasználhatóságnak rendelt alá. Ennek megfelelően a P-Touch termékeket úgy tervezték, hogy azok a legfontosabb felhasználó területek minden fontos igényét kielégítsék.

Milyen előnyökkel szolgálnak a P-Touch termékek az ipari körülmények között dolgozók, például a villanyszerelők számára? - kérdeztük Kaproncai Tamást, a Brother P-Touch termékek legnagyobb magyarországi disztribútora a Digitáltechnika Kft. kereskedelmi vezetőjét.

- Mivel a villanyszerelők és az üzemi, ipari körülmények között dolgozó felhasználók a P-Touch termékek leggyakoribb vásárlói, a Brother különös figyelmet fordított ezeknek az eszközöknek a kidolgozására. A konkurens feliratozó szalagokkal szemben a P-Touch szalagok nagy előnye, hogy a laminált szalagfelület miatt sokkal ellenállóbbak és tartósabbak, így éveken keresztül biztonsággal használhatók kapcsolószekrényeken, vagy akár külterületen is, mert ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A fény és UV álló szalagok nem fakulnak ki, víz- és vegyszerállóak, kopásállóak. Villanyszerelők és sok kábellel, vezetékkel dolgozó szerelők számára különös előnyük, hogy a P-Touch szalagok nagy színválasztékban kaphatóak, a szalagok és a rajtuk készíthető feliratok színe alapján legalább 40 színváltozat hozható létre, így praktikusan lehet használni őket vezetékek és kábelek, kábelkötegek megjelölésére, megkülönböztetésére - mondta el Kaproncai Tamás, a Digitáltechnika Kft. kereskedelmi vezetője.

Hogy miért érdemes a toll és a jelelő filctoll helyett P-Touch szalagokat használni az ipari jelölések során? Azért, mert sokkal praktikusabb, tartósabb és így biztonságosabb. A tollal készített feliratok gyorsan elmosódnak, elhalványulnak, elkészítésük pedig a szoros helyeken, kisebb felületeken gyakran szinte lehetetlen. Ezzel szemben a P-Touch szalagok között megtalálhatóak az alig 6 mm széles szalagok is, melyek a kis felületeken különösen praktikusak, és a 36 mm-es szalagok is, melyekre akár 16 sorban lehet szöveget felvinni. De fontos szempont az is, hogy P-Touch szalagokkal dolgozni kényelmes és elegáns, segítségükkel szép, olvasható és tartós feliratok készíthetőek. A szalagok jól tapadnak, nem válnak le. Az egyenetlen, a műanyag, vagy a nem teljesen tiszta felületekre pedig a TZ-S jelű, még erősebben tapadó speciális szalagcsaládot ajánlja Kaproncai Tamás. Kimondottan villanyszerelők számára dolgozta ki a Brother a TZ-FX jelű flexibilis P-Touch szalagokat, amelyek rugalmasságuk, hajlíthatóságuk miatt különösen alkalmasak kábelek jelölésére, mert a nagyobb görbületű vékonyabb vezetéken is kiválóan megtapadnak.

- A Brother a feliratozó gépek tervezésénél is gondolt a felhasználás körülményeire. A villanyszerelők számára különösen praktikus például a P-Touch 7600VP feliratozó készülék, amely könnyűsége (alig több mint fél kiló) és kis mérete (12x24 cm) miatt ideális hordozható, kézi feliratozó készülék. A PT-7600VP ráadásul gumírozott szélű, ütés, nedvesség és szennyeződés álló, könnyen kezelhető készülék, ezért használata ideális ipari körülmények között. Praktikus hordozótáskával szállítják, és természetesen elemről, akkumulátorról és hálózatról egyaránt működtethető. A készülék alkalmas a készítendő feliratok sorszámozására, a fejlettebb típusok pedig arra is, hogy a „port sűrűségnek" megfelelően előre megadjuk a nyomtatni kívánt feliratok egymástól való távolságát. Így akár egyetlen szalagra egyben nyomtathatjuk ki egy kapcsolótábla tucatnyi feliratát, és egyetlen mozdulattal felragaszthatjuk azt, a feliratok mégis a megfelelő „port" alatt, a kívánt helyen helyezkednek majd el - fejtette ki Kaproncai Tamás. A legnagyobb magyar Borther forgalmazó Digitáltechnika Kft. kereskedelmi igazgatója a speciális P-Touch készülékeket és szalagokat jó szívvel ajánlja a villamos berendezések, a biztonságtechnikai- és riasztó berendezések, a tűzvédelmi jelzőberendezések szerelőinek, a telefon- és számítástechnikai hálózatók kiépítőinek és üzemeltetőinek, az informatikusoknak, de még a csőszerelőknek is.

A győri L-Cont Biztonságtechnika Kft. 15 éve az elsők között vásárolt P-Touch feliratozógépeket. www.lcont.hu

A győri vállalkozás 1989 óta foglalkozik villanyszerelési kivitelezési, villamos biztonságtechnikai feladatokkal, tűz- és betörésjelző rendszerek telepítésével és karbantartásával.

- A 90'-es években még számítógép segítségével készítettük a megfelelő jelölő címkéket - mondta el Szőcs Béla, az L-Cont Kft. ügyvezetője. Ma már egy villanyszerelési feladatra alkalmas P-Touch készülék könnyedén elfér a kézben. Ráadásul az eltelt évek alatt a Brother feliratozója számos kényelmi funkcióval is gazdagodott, mint a feliratok sorszámozása, nyomtatási távolság beállítása.

Szerelőink leggyakrabban tűzjelzők, füstjelző rendszerek és tűzoltósági eszközök címkézését végzik a jól bevált P-Touch feliratozókkal. Jelenleg a Győri Városháza tűzjelzőrendszerének kiépítésénél használjuk az eszközöket, azt hiszem ennél nagyobb bizalomról nem is lehet beszámolni.

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegûek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.
 

Kosár tartalma: Üres
x