Vásárlási feltételek: ÁSZF

euroforint


Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Üzleti Etikai Díj 2017

2018.01.03.

2017. végén rangos díjban részesült a Digitáltechnika Kft. Az Üzleti Etikai Díj 2000 óta, immár 18. éve kiemelkedő szerepet tölt be az üzleti életben tisztességesen, felelősen működő cégek elismerésében.

2017-ben a kisvállalati kategória egyik díjazottja a győri székhelyű Digitáltechnika Kft. A cég története 1982-ben kezdődött., amikor még csak gmk-t lehetett alapítani magáncégként. A cég mára egy cégcsoport tagja, de a tulajdonosa mindegyiknek ugyanaz: Kaproncai Ferenc és családjai. A cég főtevékenysége számítástechnikai, irodatechnikai és fotótechnikai eszközök kis- és nagykereskedelme, ügyviteli szoftverek fejlesztése. 12 főt foglalkoztatnak.  Munkatársainak 80 százaléka legalább 20 éve alkalmazott, de vannak, akik a cég alapítása óta velük dolgoznak. A vállalaton belül családias hangulat uralkodik.

Az etikus üzleti magatartást nemcsak hívó szóként használják. A tulajdonos aktív tagja a Győr-Moson Sopron Megyei Kereskedelmi- és Iparkamarának, a Szolgáltatási Tagozat alapítója és négy évig elnöke, később az etikai bizottság elnöke.  Társadalmi felelősségvállalásukban erőn felül teljesít a cég, nem sajnálva az anyagi áldozatot sem. Egyedülálló módon például saját oktatási alapítványt hoztak létre a tehetséges fiatalok támogatására, amely immáron tizedik éve segíti a tanulni vágyó fiatalokat.

Zöld rendszámos autó használnak, illetve önálló naperőmű kiépítésébe kezdtek, amely 250 család olcsó és környezetbarát energiaellátását biztosítja majd.

Üzleti Etikai Díj 2017Kaproncai Ferenc ügyvezető igazgató Szabó Lajostól, a 2014. évi kisvállalati győztestől, az iData Kft. ügyvezető igazgatójától és Prohászka Ottó, a Tutti Kft ügyvezető igazgatójától vette át az Üzleti Etikai Díjat.

Az Üzleti Etikai Díj 2000 óta az üzleti élet rangos elismerésévé vált. A díjat László Ervin professzor, a Budapest Klub Alapítvány elnöke és Demcsák Mária, a Piac & Profit üzleti magazin alapító főszerkesztője azzal a szándékkal hozta létre, hogy minden évben a magyar társadalom figyelmének középpontjába kerüljenek azok a hazai vállalkozások, amelyek tevékenységükkel, magatartásukkal példát mutatnak a felelős, etikus gazdálkodásban, üzleti jelenlétben, és erősítik a társadalom és az üzleti szféra közötti bizalmat.

Az alapítás óta eltelt 18 évben a díj presztízse folyamatosan nőtt, ami azt is jelzi, hogy a tudatosság, a társadalmi elkötelezettség és az élhető, fenntartható világ fennmaradása iránti felelősség egyre hangsúlyosabban szerepel a hazai vállalatok értékrendjében. Idén a gazdasági szervezetek, kamarák és egyéni jelölések eredményeképpen 42 cég adott be értékelhető pályázatot. Az eddigi díjazott cégek vezetőiből álló zsűritag közül 27-en adták le pontszámaikat. A pályázók közül 4 középvállalat, 2 nagyvállalat, 3 kisvállalat és 1 multinacionális vállalat nyerte el az Üzleti Etikai Díj elismerést, valamint a díj alapítói megválasztották az idei év Fenntarthatóság Szakmai Követét is.

forrás: http://www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/ujabb-tiz-ceg-nyert-uzleti-etikai-dijat


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegûek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.
 

Kosár tartalma: Üres
x