Vásárlási feltételek: ÁSZF

euroforint


Belépés | Akcióink
Főoldal »
   

P-touch Editor 5.1 - újdonságok

Az új PT-P700 és PT-H500 készülékekkel együtt megjelent a P-touch Editor legújabb 5.1-es változata! A címkeszerkesztő szoftver letölthető innen: www.p-touch.hu/szoftverek.html 

A TZe szalagkazetta újabb titkára derült fény!

A szoftver érkezésével kiderült, hogy a kazetta egyik lyukkódja a feliratozó szalag alapszínét rejti. Így a szoftver most már nem csak a szalag szélességét tudja lekérdezni a kazettától, hanem a színét is!

Az 5.0-ás változathoz képest az első szembetűnő különbség, a program indításkor is megnyíló Új címkesablon párbeszédablak:

Ebben az ablakban a kiválasztott nyomtató típusától függően, címkemintákat és címkevarázslókat kínál fel a program.

Átkattintva a Megnyitás párbeszédablakra a Számítógépünkön túl már a Felhőből is közvetlenül megnyithatjuk korábbi címkéinket (SkyDrive). Ami nagyon kellemes változás, hogy most már nem csak az előzményeknél láthatjuk a megnyitni kívánt címke előnézetét, hanem a számítógépen lévő összes címkéről kaphatunk gyors képet megnyitás előtt:

A Rajzol/Szerkeszt eszköztáron megjelent néhány új gomb. Köztük egy link, ami a szalagvásárlást megkönnyítendő a Brother értékesítők keresőjére mutat.

Van egy új gomb az adatbáziskezelőhöz is, de a legizgalmasabb újdonság a Kábelcímkézés varázsló:

Ez a neve által sugaltnál többet tud, mert nem csak kábelek címkézését, hanem szinte minden szerelőknek hasznos célfeladathoz kínál gyors címkézési megoldást.

További újdonság, hogy az alakzatok hátterének kitöltésekor a korábbi mintázatokon túl, most már használhatunk általunk beírt szöveget vagy a számítógépünkről betöltött képet is.

Új vonalkód típusok kerültek be a választékba, Azték kód és GS-1 kompozit.

 
A betűkészlet kiválasztása

A betűkészlet kiválasztását vizuálisan is segíti az új verzió.

A korábbi változatoknál csak a font neve alapján válogathattunk.

Van ami mégis jobb

A tesztelés során egyetlen olyan dolgot találtunk, amiben mégis jobb volt az 5.0-ás változat.

Az új verzió nem működött együtt a P-touch Address Book szoftverrel. Ezért az utókornak álljon itt a régi változat letöltési linkje is: www.brother.com

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegûek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.
 

Kosár tartalma: Üres
x