Vásárlási feltételek: ÁSZF

euroforint


Belépés | Akcióink
Főoldal »
   

Hogyan leltározzunk gyorsan és hatékonyan?

Használjon a jelöléshez elnyűhetetlen P-Touch címkéket!

Az év vége nem csak a fenyőillatú karácsony és az évbúcsúztató szilveszteri vígasságok, hanem egyben a számvetés, a leltározás ideje is. A cég vagyonához tartozó tárgyi eszközök számba vétele fárasztó, „nemszeretem” feladat, de megfelelő eszközökkel még ez a munka is lehet jól szervezett. A Brother P-Touch címkenyomtató és feliratozó gépeivel nem csak gyorssá, hanem élvezetesé is teheti kollégái számára a leltározást.

Egy cég, vagy szervezet hatékonyságához hozzátartozik, hogy a tárgyi eszközök leltárát minél ritkábban kell elvégezni, hiszen ezzel jelentős mennyiségű időt és fáradtságot takaríthatunk meg. Ehhez azonban szükséges, hogy az évente elvégzett leltár rendre pontos és megnyugtató eredményt hozzon, a cég vezetője azt tapasztalja, hogy a rábízott, vagy épp saját tulajdonú vállalkozása és annak vagyona gyarapodik, és nem csökken. A korábban megszerzett tárgyi eszközöknek nem kelt lábuk, vagyis a leltár évről évre egyezik. Ehhez elengedhetetlen az áttekinthető nyilvántartórendszer és az, hogy a leltárba vett tárgyakat pontosan, egyértelműen és az időnek és használatnak egyaránt ellenálló módon jelöljük meg. Erre kiválóan alkalmasak a Brother P-Touch feliratozó címkéi, melyek ellenállnak minden igénybevételnek és a szöveges feliratok mellett vonalkódok hordozására is alkalmasak.

- A P-Touch címkéket az irodai és szokványos beltéri felhasználás mellett bátran ajánljuk a gyártó üzemek extrém körülményei közötti felhasználásra is, hiszen úgy tervezték és gyártották le őket, hogy a nedvesség, a különféle vegyi anyagok, az erős napsugárzás mellett a kopásnak is ellenállnak. Éppen ezek a tulajdonságok azok, amelyek miatt nagyon gyakran tartós kültéri igénybevétel esetén is a P-Touch címkéket keresik a vásárlók – mondta el Kaproncai Tamás, a Brother legnagyobb magyarországi forgalmazója, a Digitáltechnika Kft. kereskedelmi vezetője. – Az elnyűhetetlen P-Touch címkék nagy előnye, hogy a szöveges felirat mellett automatikus sorszámozást és gyakorlatilag bármilyen grafikai elemet így a leltározást megkönnyítő vonalkódokat is nyomtathatunk rájuk. Ráadásul ezt csak egyszer kell megtennünk, mert a címkék tartósságának köszönhetően hosszú évekig nincs szükség átcímkézésre, az ellenálló P-Touch feliratok vonalkódja az egymást követő leltározások során újra és újra leolvasható.

És hogy mi mindent szeretnének a cégek és szervezetek év végén leltárba venni? Akadnak egészen meglepő igények. Az egyik cég például több emeletes épületeket, városi társasházakat akart számba venni. Az időjárásnak ellenálló P-Touch címkéknek a házszámot jelző táblákra ragasztásával ez sikerült is neki. Ugyancsak sikerrel használta a Brother P-Touch címkéit az a golf klub, amely a golfpályán lévő eszközeit, kültéri tárgyait akart megjelölni, és az a szálloda és étterem is, amely a kültéri medence és a nyitott terasz kerti bútorait akarta megjelölni. A P-Touch címkék nyomtatására Kaproncai Tamás a szerényebb lehetőségű cégeknek a Brother PT-2430PC, míg az igényesebb megoldások kedvelőinek a Brother PT-9500PC típusú asztali címkenyomtatót ajánlja. Utóbbi készülék a nagyobb méretű címkéket is nagy sebességgel nyomtatja ki, így vele szinte szórakozássá válik a leltározás. A címkék igényes és praktikus elkészítését nagymértékben megkönnyíti, ha az ingyenesen letölthető címkeszerkesztő szoftverek mellett egyedi megoldásokat is alkalmazunk. Ilyen lehet a leltározáshoz elterjedten használatos MS Office VISIO alkalmazás, melynek menüjét a Brother által kifejlesztett, szintén ingyenesen letölthető bővítő modul címkeszerkesztő és címkenyomtató lehetőséggel egészíti ki. A Brother szoftverfrissítések és segédprogramok ingyenesen letölthetők a www.p-touch.hu weboldalról, ahol a Brother P-Touch címkék és címkenyomtatók felhasználhatóságáról is rengeteg praktikus ötletet és újdonságot olvashat.

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegûek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2021 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.
 

Kosár tartalma: Üres
x