Vásárlási feltételek: ÁSZF

euroforint


Belépés | Akcióink
Főoldal »
   

P-touch a kereskedelemben: etikettek és címkék a kirakatban és polcokon

Különleges feladatra speciális P-touch eszközöket!

Megfakul a kirakatban az árucímke, gondot jelent a többsoros származási etikett, vagy az egyedi vonalkód elkészítése? Nem talál megfelelő, zárjegyként is használható szalagot? Fedezze fel a P-touch feliratozókat és szalagokat, amelyekkel egyszerűen és kényelmesen készíthet egyedi öntapadós címkéket, akár nagyobb mennyiségben, sorozatgyártásban is.

A Brother P-touch termékcsalád feliratozó szalagjainak, címkéinek és az ehhez használt gépeinek kifejlesztésekor az immáron 100 éves hagyományokra támaszkodó japán Brother cég a fejlesztés során mindent a praktikusságnak és a széles körben felhasználhatóságnak rendelt alá. Ennek megfelelően a P-touch termékeket úgy tervezték, hogy azok a legfontosabb felhasználási területek minden fontos igényét kielégítsék.

Hogy milyen előnyei vannak a kereskedelemben a P-touch termékeknek, arról Kaproncai Tamást, a Brother P-touch termékek legnagyobb magyarországi disztribútora, a Digitáltechnika Kft. kereskedelmi vezetőjét kérdeztük.

Tartós laminált címkék a kirakatban

- A Brother P-touch termékek ideális választást jelentenek, ha az áruk csomagolására, céglogós árutáblák, vonalkódok készítésére, polcok feliratozására keresünk megfelelő megoldást. A Brother fejlesztői rengeteg felhasználóbarát funkciót és ötletet álmodtak meg amikor a P-Touch készülékeket megtervezték. A feliratozó készülékek olyan megoldásokra is képesek, amelyekre az átlagember nem is gondolna. Csakis rajtunk múlik, hogy képesek vagyunk-e kihasználni a lehetőségeket és tőlünk függ, mennyire lesz egyedi a végeredmény - mondta el Kaproncai Tamás.

- A feliratokat közvetlenül elkészíthetjük egy asztali számítógépen vagy notebookon és a PT-2100VP profi címkenyomtatóval azonnal kinyomtathatjuk. A kifejezetten strapabíró, laminált TZe szalagokhoz kifejlesztett feliratozó gép egyaránt jól nyomtat a különböző szélességű szalagokra, melyek közül a legkeskenyebb 6 mm a legvastagabb 18 mm széles. További vonzó tulajdonsága a 16x3 karakteres LCD kijelző, a vonalkódnyomtatás, a magyar menü és a 16 mm-es nyomtatási szélesség.

Sorozatnyomtatás nagyüzemben - DK szalagokkal

- A logisztikában és az értékesítésben előny, ha termékek csomagolása egyszerre sok információt tartalmaz. Ha az információkon túl még a mennyiség is számít, akkor az egyik megoldást a négyféle DK papírszalaghoz és 11 féle etikettekhez használható QL-1050 professzionális címkenyomtató jelenti. A másik megoldás a minőségi sorozatnyomtatás erőgépe, a kicsi, de gyors QL-570 második generációs címkenyomtató. A piacon jelenleg nem létezik hasonló árkategóriájú címkenyomtató, amely a 300x600 DPI minőségben, percenként több mint 4000 címkét kinyomtató QL-570 gyorsaságával képes lenne felvenni a versenyt.

- A Brother QL-1050 címkenyomtató percenként több mint fél méter adatnyomtatásra képes  102 mm széles szalagra, maximum 99 mm nyomatszélességben. A készülék különlegessége a tintamentes termo-technológiás nyomtatási mód, amellyel még pontosabban és gyorsabban készülhet el a felirat. A felhasználási ötletek széles tárházát nyújtja a sokoldalú formázási lehetőség, amelyet P-touch Editor szoftver tesz lehetővé, valamint a beépített 13 féle vonalkód típus. A 300x300 DPI felbontás egy céglogó vagy egyedi grafika szerkesztése esetén nyomdaminőségű címkét eredményez. Egyébként példaként megemlíthetem, hogy ilyen eszközt használ a DHL is a súlymérleg mért adatainak nyomtatására, amiben az az érdekes, hogy a mérleg közvetlenül a címkenyomtatóhoz csatlakozik, PC közbeiktatása nélkül - mondta el Kaproncai Tamás, a Brother P-touch termékek legnagyobb magyarországi disztribútora, a Digitáltechnika Kft. kereskedelmi vezetője.

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegûek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2021 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.
 

Kosár tartalma: Üres
x