Vásárlási feltételek: ÁSZF

euroforint


Belépés | Akcióink
Főoldal »
   

P-touch az iparban: Egyedi címkék a sorozatszámoktól a vonalkódokig

Különleges feladatra speciális P-touch eszközöket!

A Brother P-touch termékek a gyártás területén elsősorban a tartósságuk, gyorsaságuk és praktikus felhasználhatóságuk miatt váltak közkedveltté.

A Brother P-touch termékcsalád feliratozó szalagjainak, címkéinek és az ehhez használt gépeinek kifejlesztésekor az immáron 100 éves hagyományokra támaszkodó japán Brother cég a fejlesztés során mindent a praktikusságnak és a széles körben felhasználhatóságnak rendelt alá. Ennek megfelelően a P-touch termékeket úgy tervezték, hogy azok a legfontosabb felhasználó területek minden fontos igényét kielégítsék.

A P-touch termékek előnyeiről, használhatóságáról
az ipar és a gyártás területén Kaproncai Tamás, a Brother P-touch termékek legnagyobb magyarországi disztribútora, a Digitáltechnika Kft. kereskedelmi vezetője mondja el tapasztalatait.

P-touch használható a gyártás teljes területén

A P-touch a gyártásban a termékek egész életútját nyomonköveti. Jelen van a gyártás különböző szakaszaiban, az alkatrészek sorozatszámának megjelölésétől egészen a késztermék raktározásáig, vonalkódok elkészítéséig.

A Brother a tartós ipari megjelölések készítésére két professzionális modellt fejlesztett ki, az egyik a PT-9700PC feliratozó- és címkenyomtató, a másik a PT-3600 asztali feliratozógép. Mindkét modell csatlakoztatható PC és MAC számítógépekhez, de a PT-3600 önállóan is használható, mert kijelzővel és billentyűzettel is rendelkezik. A feliratozók a termelés üteméhez igazodva gyorsan kinyomtatják a címkét az alkatrész sorozatszámával. A másodpercenkénti 20-40 mm-es nyomtatási sebesség mellett további előny a 360 dpi felbontás, amely nagy felbontású képek, céglogók készítését is lehetővé teszi. A sokrétű ipari felhasználáshoz hozzájárul, hogy a készülék a legvékonyabb 6 mm-es szalagszélességtől egészen a 36 mm széles szalagig minden méretet befogad, és 27 mm szélességben nyomtatja a címkére a feliratokat.

A P-touch címkenyomtatókhoz nyomtató szerver - más néven print szerver - is csatlakoztatható. Segítségével hálózatról a gyártósorra egyszerre több számítógépről is lehet nyomtatni.

P-touch-ot mindenhova

Az ipar és a gyártás területére ügyfeleink leginkább az erősen tapadó, laminált szalagokat keresik. A hétköznapi címkéktől eltérően a Brother P-touch laminált TZe szalagjai hatrétegű, vékony és kivételesen erős címkék. Ennek oka az, hogy a címkére nyomtatott szöveg hővezető tintával a két poliészter védőréteg közé van égetve. Az eredmény egy gyakorlatilag tönkretehetetlen címke, amely a professzionális P-Touch feliratozó- és címkenyomtató előnyös tulajdonságaival együtt kihagyhatatlan az autógyártás, az elektronika és még számos iparág mindennapi munkafolyamatából. P-touch eszközt használnak a komáromi NOKIA gyárban, a Flextronics elektronikai összeszerelő üzemében, a Dunaferr gyártósorán, a General Electronic és a BOS valamint a szombathelyi EPCOS alkatrész gyárban.

 

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegûek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.
 

Kosár tartalma: Üres
x